Medijsko nebo je bogatije za još jedan medijski portal – Direktno.info, koji će svim čitaocima i čitateljkama plasirati provjerene, objektivne i kvalitetne informacije. U cilju što boljeg informisanja domaće javnosti, stvorila se potreba za kreiranjem online portala, koji će publici pružiti nešto drugačiji sadržaj, koji će definitivno privući pažnju.

“Naš tim će uložiti velike napore da izgradi kvalitetnu platformu za informisanje, te kreira i objavljuje vijesti, koje zaslužuju da se nađu u našem mediju. U narednom periodu ćemo raditi na kontinuiranom proširenju tima koji čini naš portal, a sve u cilji kreiranja što kvalitetnijih autorskih priča i vijesti, koje ćemo pružiti našim čitaocima. Iskreno se nadamo da ćete nam pokloniti povjerenje i biti svakodnevno uz sadržaj koji pripremamo”, ističe uredništvo Direktno.info portala.

Poručuju da su sve kvalitetne informacije, koje zaslužuju objavu na portalu www.direktno.info dobro došle. Za sva medijska saopštenja i novosti na raspolaganju je e-mail adresa redakcija@direktno.info, a koja će pregledati novinari portala, te objaviti i predstaviti publici.

Online portal Direktno.info je na raspolaganju i za sve potencijalne saradnje, te za oglašavanje i upite na raspolaganju je e-mail adresa marketing@direktno.info.

Tim online portala Direktno.info se zahvaljuje na ukazanom povjerenju!